ΑΠΟΕΛ: Μαθαίνει να «ζει» χωρίς τον Ορμπάν η Γάνδη

Δημοσιεύθηκε 13.8.2023
ΑΠΟΕΛ: Μαθαίνει να «ζει» χωρίς τον Ορμπάν η Γάνδη

Μπορεί η μεταγραφή του Χάρι Κέιν στην Μπάγερν να έχει... αυξήσει τις πιθανότητες να αποχωρήσει από τη Γάνδη ο Γκιφτ Ορμπάν (είναι ο πρώτος στόχος της Τότεναμ για αντικατάσταση του Άγγλου), όμως είναι από προηγουμένως που προετοιμάζονται για το σενάριο μεταγραφής του στην αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ του Conference League (νοουμένου πως οι γαλαζοκίτρινοι θα σφραγίσουν την πρόκριση επί της Ντίλα).

Με άλλα λόγια, στη Γάνδη ξεκίνησαν ήδη να... μαθαίνουν να ζουν χωρίς τον Νιγηριανό επιθετικό. Πριν από το 5-0 επί της Πογκόν την περασμένη Πέμπτη, όπου ο Ορμπάν σκόραρε χατ-τρικ, ο προπονητής της ομάδας είχε αφήσει στον πάγκο σε δύο διαδοχικά παιχνίδια τον κορυφαίο του ποδοσφαιριστή, δίχως να τον χρησιμοποιήσει ούτε καν ως αλλαγή (στη ρεβάνς με τη Ζίλινα και τον αγώνα πρωταθλήματος με Μαλίν).

Και όπως αναφέρεται σε βελγικά ΜΜΕ το γεγονός προκάλεσε μεν έκπληξη, όμως δεν ήταν τυχαίο. «Φαίνεται πως ήταν μια δράση από τον Βανχάουζενμπρουκ για να δει πώς πάνε τα πράγματα χωρίς αυτόν» αναφέρεται συγκεκριμένα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν αναλυτής Βιμ ντε Κόνινκ αναφέρει πως ο προπονητής της Γάνδης δίνει σκοπίμως περισσότερο χρόνο στον Ταρίκ Τισουνταλί, τον οποίον προορίζει για αντικαταστάτη του Ορμπάν στο σενάριο μεταγραφής του μέχρι να αποκτηθεί άλλος επιθετικός, για να αναπληρώσει το κενό που θα αφήσει ο σκόρερ 20 τερμάτων σε 22 αγώνες στο β' μισό της περσινής σεζόν.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ