Στον πάγκο της Μπάγερν ο Κέιν για το Super Cup κόντρα στη Λειψία

Δημοσιεύθηκε 12.8.2023
Στον πάγκο της Μπάγερν ο Κέιν για το Super Cup κόντρα στη Λειψία
Λίγες μόνο ώρες μετά τη μεταγραφή του στην Μπάγερν Μονάχου, ο Χάρι Κέιν βρίσκεται στην αποστολή των Βαυαρών για το αποψινό τελικό του Super Cup Γερμανίας κόντρα στη Λειψία!

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί η Μπάγερν Μονάχου στον μεγάλο αποψινό τελικό του Super Cup Γερμανίας κόντρα στη Λειψία (21:45).

Όλα τα φώτα όμως στρέφονται στον πάγκο των Βαυαρών, εκεί όπου θα βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Χάρι Κέιν!

Λίγες μόνο ώρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Άγγλου φορ έναντι του ποσού των 100 εκατομμυρίων ευρώ, οι πρωταθλητές Γερμανίας τον συμπεριέλαβαν στην αποστολή ενόψει της σημερινής αναμέτρησης που κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Για την ιστορία, στη βασική ενδεκάδα θα βρίσκονται οι: Ούλριχ, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Παβάρ, Ντέιβις, Κίμιχ, Λάιμερ, Γκνάμπρι, Σανέ, Μουσιάλα και Τελ.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ