Ομόνοια: Βασικός της Αούστρια τέθηκε νοκ-άουτ με ρήξη χιαστού

Δημοσιεύθηκε 12.8.2023
Ομόνοια: Βασικός της Αούστρια τέθηκε νοκ-άουτ με ρήξη χιαστού

Χωρίς τον Τιν Πλάβοτιτς θα παίξει απέναντι στην Ομόνοια η Αούστρια Βιέννης εάν οι δύο ομάδες υπερασπιστούν τις νίκες που πήραν απέναντι σε Μίντιλαντ και Λέγκια αντίστοιχα και κλείσουν ραντεβού στα πλέι οφ του Conference League.

O 26χρονος Κροάτης κεντρικός αμυντικός, ο οποίος ξεκίνησε βασικός στο διπλό με 2-1 που πήραν οι Αυστριακοί στη Βαρσοβία αλλά έγινε αναγκαστική μόλις στο 6ο λεπτό, τέθηκε νοκ-άουτ.

Όπως ενημέρωσε η Αούστρια μετά το MRI στο οποίο υποβλήθηκε ο Πλάβοτιτς, ο ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου.

Ο Κροάτης αποκτήθηκε φέτος από την ομάδα της Βιέννης (έπαιζε στην επίσης αυστριακή Ριντ) και πρόλαβε να καταγράψει τέσσερις συμμετοχές πριν τον χτυπήσει η ατυχία. Mετά τις δύο πρώτες του συμμετοχές ως αλλαγή, ξεκίνησε βασικός στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του και φαινόταν πως προοριζόταν για ενδεκαδάτος.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ