Προς ολοκλήρωση η μεταγραφή Κέιν, πήρε το πράσινο φως για ταξίδι στο Μόναχο

Δημοσιεύθηκε 11.8.2023
Προς ολοκλήρωση η μεταγραφή Κέιν, πήρε το πράσινο φως για ταξίδι στο Μόναχο
Σύμφωνα με το «Athletic», η Τότεναμ έδωσε το «πράσινο φως» στον Χάρι Κέιν προκειμένου να ταξιδέψει στο Μόναχο και να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στην Μπάγερν.

Το «Athletic» αναφέρει και η «Bild» επιβεβαιώνει πως η μεταγραφή του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ στην Μπάγερν Μονάχου θα τελειώσει την Παρασκευή (11/08). Ο 30χρονος Άγγλος επιθετικός έλαβε άδεια από τα «σπιρούνια» για να ταξιδέψει στην Βαυαρία και να κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να κλείσει και το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής του.

Οι δύο ομάδες τα είχαν βρει από την Πέμπτη (10/08) κι εκείνο που απέμενε ήταν το «ναι» του ποδοσφαιριστή στην γερμανική ομάδα.

Ο Χάρι Κέιν συμφώνησε τελικά κι εκείνος με την σειρά του με την Μπάγερν Μονάχου για συμβόλαιο τεσσάρων ετών και αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα το πρωί για την Γερμανία προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογάψει το νέο του συμβόλαιο με τους Βαυαρούς.

Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας θα πάρει το νούμερο «9» στο γερμανικό κλαμπ.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ