Προπονητής Γκενκ: «Δεν συμφωνώ ότι είναι δίκαιο το 1-0»

Δημοσιεύθηκε 11.8.2023
Προπονητής Γκενκ: «Δεν συμφωνώ ότι είναι δίκαιο το 1-0»

Ο τεχνικός της ομάδας της Γκενκ διαφώνησε με την άποψη ότι ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη με σκορ 1-0 στο ματς του γηπέδου Καραϊσκάκη.

Ο προπονητής της Γκενκ παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν ευχαριστημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του στο 1-0 του Φαλήρου.

Ο Βόουτερ Βράνκεν επισήμανε για:

Τα συναισθήματά του: Ανάμεικτα συναισθήματα έχουμε. Δεν ήταν εύκολο με γκολ στο 1ο λεπτό. Μετά όμως επανήλθαμε. Στο α' μέρος ήταν αρκετά καλά μετά αν και δεν δείξαμε τόση πίστη. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να διαχειριστείς. Στο 2ο μέρος πιστέψαμε. Με την ποιότητά μας πήγαμε για γκολ. Πήγαμε πολύ καλά αλλά μας έλλειψε το γκολ.

Τη φάση του γκολ: Ήταν ένα ατομικό λάθος αλλά να μην τα βάζουμε με τον παίκτη. Θα έπρεπε να ήμαστε πιο αποτελεσματικοί. Κυριαρχήσαμε σε ένα μέρος του αγώνα.

Το εάν συμφωνεί ότι ήταν δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού: Δεν συμφωνώ. Αξίζαμε την ισοπαλία.

Την υπόθεση της πρόκρισης: Είναι ακόμα ανοιχτό το ζευγάρι. Οι παίκτες μας το πιστεύουν. Ξέρουμε τον Ολυμπιακό. Προετοιμαστήκαμε καλά. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ατομικά χαρακτηριστικά και ποιότητα. Πήγαμε καλά και υπάρχει η πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να ανατρέψουμε την κατάσταση. Πως μπορούμε να τα καταφέρουμε την επόμενη εβδομάδα.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ