Oμόνοια: Να τους... «λιώσει» στο καμίνι της

ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ Δημοσιεύθηκε 10.8.2023
Oμόνοια: Να τους... «λιώσει» στο καμίνι της

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τη Μίντιλαντ δεν είναι η διαφορά 20+ βαθμών Κελσίου που συνάντησε η αποστολή της όταν αφίχθη χθες στην Κύπρο. Αυτό που θα τη δυσκολέψει ακόμη περισσότερο, θα είναι το να βρει μπροστά της μια ανεβασμένη Ομόνοια και το «καμίνι» που θα φτιάξουν οι 16-17 χιλιάδες οπαδοί των πρασίνων που θα βρεθούν το βράδυ (20:00) στο ΓΣΠ.

Ο πρώτος αγώνας του τριφυλλιού με τη δανέζικη ομάδα για τον γ' προκριματικό γύρο του Conference League βρίσκεται προ των πυλών κι η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή καλείται να παρουσιάσει την εικόνα που είχε στη ρεβάνς με την Καμπάλα, ιδανικά ακόμη καλύτερη, ώστε να πάρει τη νίκη που θα την καταστήσει φαβορί για την πρόκριση στα πλέι οφ. Φυσικά άλλο Καμπάλα και άλλο Μίντιλαντ.

Ο πήχης ανεβαίνει σημαντικά για την Ομόνοια, όμως σε καμία περίπτωση δεν φτάνει σε... αξεπέραστο επίπεδο. Καλοί οι Δανοί, αλλά όχι αχτύπητοι. Kάθε άλλο. Κάτι που επιβεβαιώνουν η περσινή τους έβδομη θέση στο πρωτάθλημα, η μεγάλη δυσκολία με την οποία απέκλεισαν στην προηγούμενη φάση την Προγκρές Λουξεμβούργου (στην παράταση) και η τεσσάρα που δέχθηκαν από τη Λίνγκμπι την περασμένη Κυριακή.

Σαφώς όλα τα πιο πάνω δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να φέρουν υποτίμηση των Δανών από τους πράσινους, όμως μπορούν να βοηθήσουν στο να πιστέψουν στην πρόκριση και να μην παρουσιαστούν με αίσθημα κατωτερότητας απέναντι στο φαβορί του ζευγαριού.

Οι 11 επικρατέστεροι

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έμεινε φυσιολογικά ικανοποιημένος από όσους ξεκίνησαν τον επαναληπτικό με την Καμπάλα oι οποίοι είναι οι επικρατέστεροι για να βρεθούν κι απόψε στο αρχικό σχήμα. Δηλαδή, οι Φαμπιάνο, Μάθιους, Λανγκ, Κουλιμπαλί, Λέτσιακς, Μπασιρού, Κασάμα, Σεμέδο, Λοΐζου, Μπεζούς, Κακουλλής.

Θέση διεκδικούν οι Κούσουλος και Ανσαριφάρντ, αλλά το πιθανότερο είναι να μείνουν και πάλι στον πάγκο. Ο προπονητής της Ομόνοιας περιμένει να δει την ενέργεια και το πάθος που είχαν οι παίκτες του στο προηγούμενο παιχνίδι και να ακολουθήσουν τις οδηγίες του, έχοντας αυτοπεποίθηση και μετατρέποντας σε «όπλο» τους τη στήριξη του κόσμου η οποία αναμένεται να είναι εντυπωσιακή.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ