Απόλλων: To ψάξιμο συνεχίζεται...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 9.8.2023
Απόλλων: To ψάξιμο συνεχίζεται...

Όπως αναφέρθηκε εδώ και ημέρες από τον Απόλλωνα, για να κλείσει όπως επιθυμούν ο μεταγραφικός σχεδιασμός υπολείπονται να γίνουν οι κινήσεις που αφορούν έναν τερματοφύλακα και έναν πλάγιο επιθετικό.

Η διαδικασία αυτή βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, με τους ιθύνοντες της ομάδας της Λεμεσού να θέλουν να κάνουν τις καλύτερες επιλογές προκειμένου να ενισχυθεί σημαντικά το υφιστάμενο ρόστερ με παίκτες που το πιθανότερο θα έχουν και μία θέση στο αρχικό σχήμα.

Κυρίως για τον τερματοφύλακα, αυτός είναι ο προσανατολισμός. Οι γαλάζιοι ήθελαν να φέρουν γι’ αυτό τον σκοπό τον Τζο Λάμλεϊ. O 28χρονος Άγγλος, όμως, που δεν αγωνίστηκε ποτέ εκτός της πατρίδας του θα παραμείνει εκεί, μιας και χθες ανακοινώθηκε από τη Σαουθάμπτον. Συνεπώς, ο Μπογκτάν Αντόνε και οι συνεργάτες του είναι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν το μεταγραφικό σεργιάνι, τόσο γι’ αυτόν που θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, όσο και για τον εξτρέμ.

Εάν οι δυο ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στο Κολόσσι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος (19-20 Αυγούστου) είναι άγνωστο. Εξάλλου, θυμίζουμε ότι από τη φετινή σεζόν η μεταγραφική περίοδος έχει επεκταθεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Φυσικά, το ιδανικότερο για τον Μπογκτάν Αντόνε είναι να τους έχει το συντομότερο δυνατόν μαζί του, ώστε να έχει τον χρόνο να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές του από την αρχή της σεζόν.

Ετοιμάζεται για Νάπολι

Στο μεταξύ, ο τεχνικός του Απόλλωνα θα κάνει τις τελευταίες του δοκιμές ενόψει της νέας χρονιάς στο πιο δυνατό φιλικό της προετοιμασίας του συγκροτήματος της Λεμεσού απέναντι στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, Νάπολι. Θυμίζουμε ότι ο αγώνας θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (11/08, 19:30) στο «Stadio Teofilo Patini» χωρητικότητας 7.220 θεατών. Κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να εξάγει νέα και σημαντικά συμπεράσματα. Αυτή θα είναι και η τελική πρόβα των γαλάζιων πριν από την πρεμιέρα και τον εντός έδρας αγώνα με τον Οθέλλο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ