Καλά νέα για Ομόνοια (αν περάσει), πουλά τον παιχταρά της στη Λάτσιο η Μίντιλαντ

Δημοσιεύθηκε 3.8.2023
Καλά νέα για Ομόνοια (αν περάσει), πουλά τον παιχταρά της στη Λάτσιο η Μίντιλαντ

Χωρίς τον κορυφαίο της παίχτη θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια η Μίντιλαντ στον γ' γύρο του Conference League, εάν απόψε (3/8) οι δύο ομάδες σφραγίσουν την πρόκριση απέναντι σε Καμπάλα και Προγκρές αντίστοιχα.

Η ομάδα της Δανίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη χώρα, έφτασε σε συμφωνία με τη Λάτσιο για να της πουλήσει τον Γκουστάβ Ίσακσεν, έναντι 15 (!) εκατομμυρίων ευρώ.

Πρόκειται για 22χρονο εξτρέμ, ο οποίος είναι με διαφορά ο ακριβότερος (βάσει transfermarkt) ποδοσφαιριστής της Μίντιλαντ και πέρσι είχε τρομερή σεζόν με 45 εμφανίσεις, 22 γκολ και εννέα ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δανός «έπαιξε» τον τελευταίο χρόνο για αρκετά μεγαθήρια της Ευρώπης καθώς μεταξύ άλλων φέρονται να έχουν ενδιαφερθεί για αυτόν οι Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Μίλαν, Νιούκασλ και Φιορεντίνα.

Ο Ίσακσεν, ο οποίος θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους λατσιάλι, δεν είναι βέβαιο εάν θα αγωνιστεί στον αποψινό επαναληπτικό της Μίντιλαντ με την Προγκρές στο Λουξεμβούργο (2-0 νίκησαν οι Δανοί στο πρώτο), όμως πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως δεν θα παίξει στους (διαφαινόμενους) αγώνες με την Ομόνοια.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ