Ομόνοια: Να το τελειώσει με τον κόσμο της

Δημοσιεύθηκε 2.8.2023
Ομόνοια: Να το τελειώσει με τον κόσμο της

Χωρίς να αποπροσανατολίζεται από το σκορ του πρώτου αγώνα (3-2) η Ομόνοια καλείται το βράδυ της Πέμπτης (3/8, 20:00) να πάρει το ζητούμενο απέναντι στην Καμπάλα στο ΓΣΠ, για να προκριθεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Εξάλλου, οι πράσινοι έχουν μεγάλο στόχο να τριτώσει το καλό, αισιοδοξώντας στη τρίτη σερί παρουσία σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα, ξεπερνώντας το εμπόδιο της ομάδας από το Αζερμπαϊτζάν.

Με τη βοήθεια του κόσμου της η Ομόνοια καλείται να έχει και ένα καλύτερο πρόσωπο από αυτό που είχε στον πρώτο αγώνα και να αποφύγει τα όποια λάθη, ώστε να μην βρεθεί προ εκπλήξεως μέσα στο δικό της γήπεδο.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, τα μοναδικά προβλήματα αφορούν τους Νικόλα Παναγιώτου και Πάρη Ψάλτη, οι οποίοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποκατάστασής τους.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ