Πέρασε στον τελικό και ονειρεύεται μετάλλιο η Κάλια Αντωνίου

Δημοσιεύθηκε 2.8.2023
Πέρασε στον τελικό και ονειρεύεται μετάλλιο η Κάλια Αντωνίου

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Κάλιας Αντωνίου κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας (02/08) στα World University Games που γίνονται στη Chengdu της Κίνας, καθώς προκρίθηκε στον τελικό της κολύμβησης στα 100μ ελεύθερο.

Η νεαρή αθλήτρια του Σταύρου Μιχαηλίδη είχε χρόνο 55:36 στα 100μ ελεύθερο στην κούρσα του προ-ημιτελικού και πέρασε με τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στον ημιτελικό. Εκεί, η Κάλια χρειάζονταν έναν από τους καλύτερους οκτώ χρόνους, προκειμένου να περάσει στον τελικό της Πέμπτης (γύρω στις 14:48) και τα κατάφερε.

Με χρόνο 55.29 τερμάτισε ως τέταρτη μαζί με την Τσέχα Μπαρμπάρα Γιανίκοβα και κατάφερε να περάσει στον τελικό. Η νεαρή αθλήτρια θα χρειαστεί να υπερβάλει εαυτό, να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση προκειμένου να καταφέρει να πλασαριστεί στη ζώνη των μεταλλίων. Παρά την κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια και τους αγώνες, η Αντωνίου χρειάζεται χρόνο κοντά στην ατομική της επίδοση για να καταφέρει να διεκδικήσει μετάλλιο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ