Τρεις φορές... «ρωτήστε τον προπονητή»

Δημοσιεύθηκε 1.8.2023
Τρεις φορές... «ρωτήστε τον προπονητή»

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στους εκπροσώπους των ΜΜΕ πριν από την αναχώρηση του ΑΠΟΕΛ με προορισμό τη Σερβία, ο Νεκτάριος Πετεβίνος παρέπεμψε... τρεις φορές στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (2/8).

«Ρωτήστε τον προπονητή» είπε σε τρεις περιπτώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων μετά από ερωτήσεις οι οποίες αφορούσαν αγωνιστικά/μεταγραφικά θέματα.

Κληθείς να αναφέρει τα αγωνιστικά νέα και πώς κύλησε η προετοιμασία, είπε: «Για οποιοδήποτε αγωνιστικό νέο και την προετοιμασία θα μπορέσετε να ρωτήσετε αύριο τον προπονητή που είναι ο άμεσα αρμόδιος να σας δώσει όλες τις πληροφορίες».

Μετά από ερώτηση για το πειθαρχικό παράπτωμα του Σατσιά, ανέφερε: «Θα σας ενημερώσει αύριο ο προπονητής», ενώ αμέσως μετά, ερωτηθείς σε σχέση με τη μεταγραφή αριστερού μπακ, απάντησε χαμογελαστός: «Μπορείτε να ρωτήσετε αύριο τον προπονητή στη διάσκεψη Τύπου, είναι ο άμεσα αρμόδιος για να σας απαντήσει».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ