Έριξε τεσσάρα με τα πράσινα η Λίβερπουλ - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύθηκε 30.7.2023
Έριξε τεσσάρα με τα πράσινα η Λίβερπουλ - ΒΙΝΤΕΟ

Γούρικη αποδείχτηκε η νέα εκτός έδρας φανέλα της Λίβερπουλ, με βασικό χρώμα το πράσινο. Φορώντας για πρώτη φορά την εμφάνιση για τα εκτός έδρας ματς της σεζόν 2023/24, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ συνέτριψε με 4-0 την Λέστερ σε φιλικό που έγινε στη Σιγκαπούρη.

Ο Ντάρβιν Νούνιες στο 30’, ο Μπόμπι Κλαρκ στο 35’ και ο Ντιόγκο Ζότα στο 38’ «καθάρισαν» σε λίγα λεπτά τις «αλεπούδες» του Έντσο Μαρέσκα, που θα βρεθούν τη νέα σεζόν στην Championship. Ο Μπεν Ντόουκ στο δεύτερο ημίχρονο ολοκλήρωσε τα τέρματα για τους Reds, που την ερχόμενη Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερν στο ίδιο γήπεδο.

Ο Κώστας Τσιμίκας αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Η σύνθεση της Λίβερπουλ

Πρώτο ημίχρονο: Κέλεχερ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Τζόουνς, Κλαρκ, ΜακΆλιστερ, Ζότα, Σαλάχ, Νούνιες.

Δεύτερο ημίχρονο: Κέλεχερ (60’ Άλισον), Γκόμες, Μάτιπ, Κουανσά (86’ Φράουεντορφ), Τσιμίκας, ΜακΚόνελ, Έλιοτ, Σομποσλάι (80’ Σκανλόν), Ντόουκ, Ντίας, Χάκπο.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ