Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε «όχι» στα 23 εκατ. ευρώ της Γουέστ Χαμ για Μαγκουάιρ!

Δημοσιεύθηκε 28.7.2023
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε «όχι» στα 23 εκατ. ευρώ της Γουέστ Χαμ για Μαγκουάιρ!
Την πρόταση της Γουέστ Χαμ ύψους 23 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ απέρριψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρά το γεγονός πως η καριέρα του Χάρι Μαγκουάιρ έχει πάρει πτωτική πορεία την τελευταία διετία, αρκετοί είναι οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται για την περίπτωση του έμπειρου στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ανάμεσά στις ομάδες αυτές βρίσκεται και η Γουέστ Χαμ, με σημερινά βρετανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν χαρακτηριστικά πως τα «σφυριά» κατέθεσαν επίσημη πρόταση ύψους 23 εκατομμυρίων ευρώ στους «κόκκινους διαβόλους» για την απόκτηση του 30χρονου κεντρικού αμυντικού.

Παρ' όλα αυτά, η απάντηση της Γιουνάιτεντ ήταν αρνητική, καθώς κοστολογεί με περισσότερα χρήματα τον έμπειρο αμυντικό, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Τη φετινή σεζόν, ο Μαγκουάρι κατέγραψε συνολικά 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ομάδας του Μάντσεστερ, ωστόσο, ήταν ξεκάθαρο πως δεν βρισκόταν στις αρχικές επιλογές του Έρικ τεν Χανγκ.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ