Έτοιμη να κάνει... εξαίρεση για τα μάτια του Τσίκο η Ανόρθωση

ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ Δημοσιεύθηκε 28.7.2023
Έτοιμη να κάνει... εξαίρεση για τα μάτια του Τσίκο η Ανόρθωση

Στην Ανόρθωση κινήθηκαν μέχρι τώρα μόνο για ελεύθερους ποδοσφαιριστές και δεν υπήρχε πρόθεση να... αλλάξει αυτή η τακτική, όμως για χάρη του Τσίκο Μπάνζα, τα δεδομένα διαφοροποιούνται.

Οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν περί ενδιαφέροντος της «Κυρίας» για τον 24χρονο Αγκολέζο εξτρέμ της Νέας Σαλαμίνας έχουν βάση καθώς οι κυανόλευκοι κρίνουν πως αξίζει να... ξεφύγουν από τον «κανόνα» τους και να δώσουν χρήματα στη συμπολίτισσα για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος διέπρεψε την περασμένη σεζόν με τα ερυθρόλευκα.

Με τον Αντόνιο Πριέτο (ο οποίος ψάχνει για δύο εξτρέμ) να έχει στις πρώτες θέσεις της λίστας του τον Τσίκο, στην Ανόρθωση προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση που επικρατεί στη Νέα Σαλαμίνα με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος εδώ και καιρό απουσιάζει από την προετοιμασία της ομάδας του και το μέλλον του είναι αβέβαιο.

Η «Κυρία» έχει ήδη προχωρήσει σε επαφές με τον Αγκολέζο και εκτιμάται πως σύντομα θα χτυπήσει την πόρτα της Νέας Σαλαμίνας για τον 24χρονο ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2026 και την περσινή σεζόν μέτρησε τρία γκολ και δέκα ασίστ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ