Έκανε το... 2-0

Δημοσιεύθηκε 27.7.2023
Έκανε το... 2-0

Οι... μάχες μεταξύ Μαρκίνιος Σιπριάνο και Γιαν Λέτσιακς για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες στην Ομόνοια στη νέα σεζόν.

Με τον 24χρονο Βραζιλιάνο να επιλέγεται από τον Σωφρόνη Αυγουστή στην ενδεκάδα για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της σεζόν, μπορούμε να πούμε ότι έχει κάνει το... 2-0 έναντι του Τσέχου.

Θυμίζουμε πως ο Σιπριάνο ξεκίνησε και στον αγώνα Super Cup.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ