Δεν πάει στο Αζερμπαϊτζάν ο Νικόλας Παναγιώτου - Η αποστολή και το πρόγραμμα

Δημοσιεύθηκε 25.7.2023
Δεν πάει στο Αζερμπαϊτζάν ο Νικόλας Παναγιώτου - Η αποστολή και το πρόγραμμα

Την αποστολή και το πρόγραμμα στο Αζερμπαϊτζάν ανακοίνωσε η Ομόνοια ενόψει του αγώνα με την Καμπάλα, την Πέμπτη (19:00). Το αξιοσημείωτο έχει να κάνει με τον Νικόλα Παναγιώτου, ο οποίς σύμφωνα με την ανακοίνωση των πρασίνων «θα παραμείνει στην Κύπρο για να συνεχίσει το πρόγραμμα προετοιμασίας του, με στόχο το συντομότερο δυνατό να είναι έτοιμος να αγωνιστεί». Εκτός θα είναι ασφαλώς και ο Ψάλτης που επίσης βρίσκεται στο στάδιο επαναφοράς από τον τραυματισμό του.

Η ενημέρωση της Ομόνοιας:

Αναχωρεί αύριο (26/07) η αποστολή μας για το Αζερμπαϊτζάν ενόψει του αγώνα με την GABALA SC, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 27 Ιουλίου, στο «Gabala City Stadium», θα ξεκινήσει στις 19:00 (ώρα Κύπρου) και θα προβληθεί ζωντανά από την PrimeTel.

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Παναγή, Ουζόχο, Φαμπιάνο, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Μαρκίνιος, Σεμέδο, Κασάμα, Κακουλλής, Λοΐζου, Λέτσιακς, Ανσαριφάρντ, Μπασιρού, Ζαχαρίου, Σίμιτς, Λανγκ, Κούσουλος, Μίλετιτς, Ανδρέου, Παντελή, Χαραλάμπους, Ν. Κυριακίδης, Μπεζούς.

Εκτός αποστολής

Νικόλας Παναγιώτου: Θα παραμείνει στην Κύπρο για να συνεχίσει το πρόγραμμα προετοιμασίας του, με στόχο το συντομότερο δυνατό να είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Πάρης Ψάλτης: Συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.

Πρόγραμμα

26.07, 10:00 | Αναχώρηση με ναυλωμένη πτήση για Αζερμπαϊτζάν

26.07, 12:20 | Άφιξη στο Αζερμπαϊτζάν

26.07, 18:00 | Συνέντευξη Τύπου στο «Gabala City Stadium»

26.07, 19:00 | Προπόνηση στο «Gabala City Stadium»

27.07, 19:00 | GABALA SC – ΟΜΟΝΟΙΑ

28.07, 09:50 | Αναχώρηση με ναυλωμένη πτήση για Λάρνακα

28.07, 12:00 | Άφιξη στη Λάρνακα

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ