Ανανεώνει στη Σίτι ο Νέιθαν Άκε με τεράστιο συμβόλαιο

Δημοσιεύθηκε 25.7.2023
Ανανεώνει στη Σίτι ο Νέιθαν Άκε με τεράστιο συμβόλαιο

Η «telegraaf» αποκάλυψε πως η Μάντσεστερ Σίτι θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Νέιθαν Άκε προκειμένου να τον επιβραβεύσει για την εξαιρετική σεζόν που έκανε φέτος. Μάλιστα, θα προβλέπεται και μία γενναία αύξηση των απολαβών του στη νέα αυτή συμφωνία, που θα τον κατακτήσει ως έναν από τους δύο καλύτερα αμοιβόμενους Ολλανδούς ποδοσφαιρστές στην Premier League, μετά τον Φαν Ντάικ της Λίβερπουλ.

Ο 28χρονος Ολλανδός στόπερ έχει ακόμη δύο χρόνια στο τρέχον συμβόλαιό του με τους «πολίτες» στο οποίο αμοίβεται με περισσότερα από 150 χιλ. ευρώ την εβδομάδα, ήτοι 8 εκατ. ευρώ ετησίως και μαζί με τα μπόνους που προβλέπονται σ' αυτό η αμοιβή του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 10 εκατ.

Την περσινή σεζόν ο Άκε πραγματοποίησε 41 συμμετοχές με την Μάντσεστερ Σίτι σκοράροντας τρία γκολ σε 2.891 αγωνιστικά λεπτά και κατέκτησε το τρεμπλ (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions League). Είναι θετικός στο να ανανεώσει με την ομάδα κι έχει μόνο μία μικρή «ανασφάλεια» σχετικά με την διαφαινόμενη άφιξη του Γιόσκο Γκβάρντιολ, που μπορεί να επηρεάσει τον χρόνο συμμετοχής του.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ