Πιο «καυτερό» το μενού

Δημοσιεύθηκε 23.7.2023
Πιο «καυτερό» το μενού

Η νέα τάξη πραγμάτων στο ποδόσφαιρό μας, με τον Άρη και την Πάφος FC να μπαίνουν σφήνα στο Big-6 (ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΕΛ, Απόλλων, ΑΕΚ), με τον πρώτο μάλιστα να κατακτά πέρσι και τον τίτλο, αύξησε από φέτος τα ντέρμπι στο πρωτάθλημα και το μενού θα είναι πιο «καυτερό». Και όπως ήταν επόμενο, μέσα από την κλήρωση που έγινε πριν λίγες μέρες, όλες οι αγωνιστικές έχουν από ένα, ενώ σε μερικές, φθάνουν τα τρία.

Φυσικά, και οι άλλες ομάδες δεν περιορίζονται μονάχα στην αποφυγή του υποβιβασμού, αλλά θα φλερτάρουν με την εξάδα. Το σίγουρο είναι πως κάποιοι «μεγάλοι» ίσως μείνουν και φέτος εκτός και ας το «χωνέψουν» κάποιοι πως άλλαξε ο ποδοσφαιρικός χάρτης στην Κύπρο.

Χ.Χ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ