Αφήνει και… ρέστα!

Δημοσιεύθηκε 16.7.2023
Αφήνει και… ρέστα!

Στο τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου 2022, η Ομόνοια ανακοίνωνε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, μία κίνηση που από μερικούς κρίθηκε αρνητικά. O Ιρανός, όμως, στον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του (2+1) βγάζει τα λεφτά του κι εφόσον συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς θα αφήσει και… ρέστα.

Αυτός ήταν ο πρωταγωνιστής για να πετύχει τον στόχο του κυπέλλου η Ομόνοια. Στα προημιτελικά, από δικά του γκολ οι πράσινοι πήραν την πρόκριση, με την Πάφο στα ημιτελικά δεν σκόραρε αλλά ήταν ο κορυφαίος με τις ασίστ που έδωσε, ενώ αναδείχθηκε και MVP του τελικού κόντρα στην ΑΕΛ.

Επιπλέον, στα μέσα της εβδομάδας γνωστοποιήθηκε ότι η Ομόνοια πήρε κοντά στις 56.000 ευρώ για τη συμμετοχή του Ανσαριφάρντ στο Μουντιάλ με την Εθνική του Ιράν.

Σ.Σ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ