Αν κλείσει ο Δώνης, θα φέρει και ανακατατάξεις

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 14.7.2023
Αν κλείσει ο Δώνης, θα φέρει και ανακατατάξεις

Ο Τάσος Δώνης δεν έχει επιστρέψει στον ΑΠΟΕΛ αλλά όλες οι πληροφορίες λένε πως είναι θέμα ημερών να γίνει αυτό και να φορέσει ξανά τη γαλαζοκίτρινη φανέλα. Ο Ελλαδίτης ακραίος επιθετικός είναι σε συζητήσεις με τη Ρεμς για να του δώσει χαρτί... ελευθερίας και εφόσον γίνει αυτό, τότε θα αποτελέσει μία πολύ καλή επιλογή στα χέρια του Ρικάρντο Σα Πίντο. Ναι μεν έκανε επέμβαση λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στο πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στην ποδοκνημική, όμως αναμένεται αρχές Σεπτεμβρίου να είναι έτοιμος να βοηθήσει.

Αν τελικά, λοιπόν, επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, τότε στη δεξιά πτέρυγα του ΑΠΟΕΛ θα παρατηρηθεί συνωστισμός. Ο Γιάννης Φετφατζίδης αποκτήθηκε για να καλύψει αυτό το κενό, ενώ εδώ και μία διετία στο ρόστερ είναι και ο Εντονγκαλά. Επιπρόσθετα, εκεί μπορεί να παίξει και ο Μορέιρα ενώ είναι και οι Κύπριοι Θεοδώρου, Εφραίμ και Γαβριήλ. Βέβαια, κάποιοι από αυτούς έχουν τη δυνατότητα να αγωνίζονται και σε άλλες θέσεις. Δεν αποκλείεται πάντως να έχουμε δανεισμούς ή ακόμα και αποδεσμεύσεις. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο, μετά και το αυριανό φιλικό με τη Δόξα, θα πάρει τις αποφάσεις του...

Στα γαλαζοκίτρινα στέκια, πάντως, κυκλοφορεί έντονα και η περίπτωση του Γάλλου Ροζιέ Λοριέντζ. Πρόκειται για 25χρονο μεσοαμυντικό που αγωνιζόταν στην Εστορίλ. Είναι θέση στην οποία ψάχνουν στον ΑΠΟΕΛ, αφού στην ουσία ο μόνος καθαρός ανασταλτικός μέσος είναι ο Γκιόργκι Κοσταντίνοφ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ