Καθάρισε τον Σίνερ και έκλεισε θέση στον τελικό του Wimbledon ο Τζόκοβιτς!

Δημοσιεύθηκε 14.7.2023
Καθάρισε τον Σίνερ και έκλεισε θέση στον τελικό του Wimbledon ο Τζόκοβιτς!
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεπέρασε με σχετική ευκολία το εμπόδιο του Γιανίκ Σίνερ (3-0 σετ) και θα βρεθεί στον τελικό του Wimbledon, εκεί όπου θα παλέψει για τον 24ο τίτλο του σε Grand Slam.

Την πρόκριση του σε έναν ακόμη τελικό Grand Slam εξασφάλισε ο Νόβακ Τζόκοβιτς! Ο Σέρβος σούπερ σταρ επικράτησε εύκολα 3-0 σετ του Γιανίκ Σίνερ στα ημιτελικά του Wimbledon και θα είναι ο πρώτος εκ των δύο παικτών που θα βρεθούν στη σπουδαιότερη αναμέτρηση της χρονιάς!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο «Νόλε» έκανε δύο κρίσιμα μπρέικ κατά τη διάρκεια των δυο πρώτων σετ και έφτασε στο 2-0 με 6-3 και 6-4 αντίστοιχα. Στο τρίτο, ο Ιταλός προέβαλε αντίσταση, με το παιχνίδι να οδηγείται στο τάι μπρέικ. Εκεί, ο Τζόκοβιτς ήταν πιο ψύχραιμος φτάνοντας στο 7-4, πήρε τη νίκη με 3-0.

Έτσι θα βρεθεί στον 9ο τελικό της καριέρας του σε Wimbledon, ενώ σε περίπτωση που κατακτήσει τον τίτλο απέναντι σε έναν εκ των Μεντβέντεφ-Αλκαράθ (κοντράρονται αυτή τη στιγμή), θα είναι ο 24ος τίτλος σε Grand Slam, επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο το ρεκόρ του. Μάλιστα, με τη σημερινή του επικράτηση, γίνεται ο πρώτος παίκτης που φτάνει τους 35 τελικούς σε ένα από τα τέσσερα μεγάλα τουρνουά.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ