Η Μπαρτσελόνα σκέφτεται την επιστροφή Τιάγκο Αλκάνταρα

Δημοσιεύθηκε 14.7.2023
Η Μπαρτσελόνα σκέφτεται την επιστροφή Τιάγκο Αλκάνταρα
Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για τον 32χρονο μέσο, Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Λίβερπουλ, μετά τη λήξη του συμβολαίου του φέτος το καλοκαίρι.

Θα φορέσει και πάλι τα χρώματα της Μπαρτσελόνα ο Τιάγκο Αλκάνταρα; Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο ο Τσάβι φέρεται να σκέφτεται σοβαρά την απόκτηση του. Ο προπονητής των Καταλανών είναι έτοιμος να τον προσεγγίσει καθώς θέλει να εμπλουτίσει το ρόστερ της ομάδας του και να ανεβάσει το επίπεδό του.

Ο Τιάγκο ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Μπαρτελόνα και έφυγε από τη Καταλανική ομάδα το 2013 για να αγωνιστεί στη Γερμανία εκ μέρους της Μπάγερν Μονάχου. Με τα χρώματα των «Βαυαρών», είχε 219 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 28 γκολ και κατακτώντας οκτώ πρωταθλήματα Γερμανίας, τέσσερα κύπελλα Γερμανίας και ένα Champions League. Το 2020 μετακόμισε στην Αγγλία για λογαριασμό της Λίβερπουλ, έχοντας 89 εμφανίσεις και πετυχαίνοντας τρία γκολ.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ