Αναβλήθηκε ο αγώνας της Σάκκαρη στο Wimbledon

Δημοσιεύθηκε 4.7.2023
Αναβλήθηκε ο αγώνας της Σάκκαρη στο Wimbledon
Η βροχή έφερε αναβολές αγώνων στη 2η ημέρα του Wimbledon και ανάμεσά τους είναι και ο αγώνας της της Μαρίας Σάκκαρη με τη Μάρτα Κόστιουκ. Αναβολή και στον αγώνα της Πάουλα Μπαντόσα.

Η βροχή δεν λέει να σταταματήσει στο Λονδίνο φέρνοντας και αναβολές αγώνων στη 2η ημέρα του Wimbledon. Ανάμεσα σε αυτά είναι και ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη με τη Μάρτα Κόστιουκ, που μεταφέρεται για την Τετάρτη (5/7), χωρίς ακόμα να γίνει γνωστή η ώρα.

Με εξαίρεση τα δύο κεντρικά γήπεδα που διαθέτουν οροφή, η δράση σε όλα τα υπόλοιπα έχει σταματήσει εδώ και τρεις περίπου ώρες εξ αιτίας της βροχόπτωσης.

Ο αγώνας της Σάκκκαρη με την Κόστιουκ ήταν να γίνει στο court 3 και θα ήταν το δεύτερο παιχνίδι, μετά τον αγώνα του Χόλγκερ Ρούνε με τον Βρετανό, Λόφχαγκαν που σταμάτησε μετά το τέλος του 1ου σετ, που κατέκτησε ο Νορβηγός με 7-6(4).

Ενδιάμεσα στα δύο αυτά παιχνίδια, οι διοργανωτές έβαλαν το υπόλοιπο της χθεσινής συνανάντησης ανάμεσα στους Φριτζ και Χάνφμαν, που ήταν στο 3-2 του 5ου σετ.

Όμως ο άστατος καιρός άλλαξε τα πάντα, η μετεωρολογική πρόβλεψη παραμένει δυσοίωνη, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα στο Λονδίνο και έτσι οι διοργανωτές άρχισαν τις αναβολές αγώνων που ήταν πίσω στο πρόγραμμα.

Αναβολή και στο παιχνίδι της Μπαντόσα

Ανάμεσα στα παιχνίδια που αναβλήθηκαν είναι και αυτό της Πάουλα Μπαντόσα, που έχει άμεσο ελληνικό ενδιαφέρον. Η φίλη του Στέφανου Τσιτσιπά θα αντιμετώπιζε στο 4ο κατά σειρά αγώνα στο Court 12 την Αμερικανίδα, Άλισον Ρισκ. Από αυτό τον αγώνα θα βγει η αντίπαλος για τη Μαρία Σάκκαρη ή την Μάρτα Κόστιουκ στον 2ο γύρο. Πλέον οι παίκτριες θα χρειαστεί να δουν πώς θα εξελιχεί η συνέχεια της ημέρας στο Wimbledon, για να επισημοποιηθεί το πρόγραμμα της Τετάρτης (5/7).

Αυτό που απομένει να μάθουμε είναι η τύχη του αγώνα ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ντομικίκ Τιμ. Ο αγώνας άνοιξε κανονικά το πρόγραμμα στο Court.2 στις 13:00 ώρα Ελλάδας και διεκόπη έπειτα από 60 περίπου λεπτά, με το Τιμ να έχει κατακτήσει το 1ο σετ με 6-3 και τον Τσιτσιπά αν προηγείται 4-3 στο 2ο σετ.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ