Kοιτάζει για τους επόμενους

Δημοσιεύθηκε 3.7.2023
Kοιτάζει για τους επόμενους

Χωρίς να τους πιάνει πανικός βιασύνης, στην ΑΕΛ προχωρούν τα θέματα προγραμματισμού, με σκοπό τη δημιουργία ενός δυνατού συνόλου. Στους γαλαζοκιτρίνους θέλουν οι κινήσεις τους να είναι προσεγμένες, αφού είναι νωπές οι μνήμες του περσινού καλοκαιριού. Εξάλλου, τα παθήματα αυτά ταλαιπωρούν και φέτος την ΑΕΛ, στην προσπάθεια για αναπροσαρμογή όλων των συμβολαίων για να ανταποκρίνονται στις οικονομικές της δυνατότητες. Παράλληλα, με το θέμα αυτό, οι ιθύνοντες της ομάδας κοιτάζουν και τις επόμενες προσθήκες.

Μέχρις στιγμής ανακοινώθηκε μονάχα ο 28χρονος εξτρέμ Αχμάντ Μέντες Μορέιρα και σύντομα αναμένεται να βγουν τα επόμενα φιρμάνια. Μία περίπτωση που φαίνεται να προχωρά είναι του Μάρκο Γεβρέμοβιτς, ο οποίος πέρσι είχε μία γεμάτη χρονιά με τη φανέλα της Ένωσης. Σε περίπτωση συμφωνίας, ο Σέρβος θα αποτελέσει επιπλέον επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας, θέση για την οποία προορίζεται βασικός ο Τζάλμα Σίλβα.

Στα αριστερά της οπισθοφυλακής παίζει και ο Κύπρος Νεοφύτου, που όμως θα καθυστερήσει να επιστρέψει στη δράση μετά τη ρήξη χιαστού συνδέσμου που υπέστη τέλη του περασμένου Μαρτίου. Σημειώνεται, σχετικά με την ενίσχυση, ότι στον κατάλογο Α' υπάρχουν τρεις κενές θέσεις, μετά και το διαζύγιο με τον Κάσα, ενώ θεωρείται δεδομένη και η αποχώρηση του Ρομό, συνεπώς θα ελευθερωθεί άλλη μία. Aν χρειαστεί θα γίνει κίνηση και με παίκτες για τον κατάλογο Β'.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ