ΑΠΟΕΛ: Ο Βιτάλ «δείχνει» το πλάνο για τις τελευταίες

Δημοσιεύθηκε 2.7.2023
ΑΠΟΕΛ: Ο Βιτάλ «δείχνει» το πλάνο για τις τελευταίες

Με τον Χέφτε Βιτάλ, όπως έγινε γνωστό, κλείνει ο ΑΠΟΕΛ... μέρος της τρύπας που άνοιξε στο αριστερό άκρο της άμυνας, μετά τις αποχωρήσεις Χρίστου Γουίλερ και Φράνκο Φεράρι.

Ο 19χρονος Βραζιλιάνος ακραίος μπακ της Φλουμινένσε προβάρει τα γαλαζοκίτρινα και είναι η πρώτη χρονικά από τις δύο προσθήκες που θα υπάρξουν στην εν λόγω θέση.

Ταυτόχρονα, η απόκτηση Βιτάλ δείχνει το... πλάνο που υπάρχει στον ΑΠΟΕΛ ενόψει των τελευταίων του μεταγραφών. Είχαμε τονίσει πως δύσκολα θα προχωρούσαν οι γαλαζοκίτρινοι σε δύο μεταγραφές Καταλόγου Α' για το αριστερό άκρο της άμυνας και με τον νεαρό Βραζιλιάνο, ο οποίος θα εγγραφεί στον Κατάλογο Β', το σκηνικό ξεκαθαρίζει.

Ο ΑΠΟΕΛ θα αποκτήσει έναν αριστερό μπακ Καταλόγου Α' που μαζί με τον Βιτάλ θα συνθέσουν τη δυάδα επιλογών για το συγκεκριμένο άκρο, ενώ η θέση Καταλόγου Α' που αναμένεται να ανοίξει με διαγραφή του Μπεν, αναμένεται να φέρει μεταγραφή κεντρικού αμυντικού.

Από εκεί και πέρα παραμένει πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο για απόκτηση Κυπρίων ή νεαρών ξένων/κοινοτικών Καταλόγου Β' ενώ για να γίνει άλλη μεταγραφή Καταλόγου Α' θα χρειαστεί αποδέσμευση, με τη λογική να λέει πως εάν αποχωρήσει κάποιος θα αντικατασταθεί με παίχτη της θέσης του.

Σε ό,τι αφορά τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Ιρανό Μεχρί, φαίνεται να είναι από τις περιπτώσεις στις οποίες υπάρχει καπνός... χωρίς φωτιά.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ