Αμυντικά... χαμόγελα στην ΑΕΛ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 2.7.2023
Αμυντικά... χαμόγελα στην ΑΕΛ
Θετικά κύλησαν για τον Χαραλάμπους οι περιπτώσεις στη γραμμή της οπισθοφυλακής

Ο Ούγκο Μπαστό ήταν από τους άτυχους της περσινής χρονιάς για την ΑΕΛ. Ο Πορτογάλος αμυντικός είχε τραυματιστεί μέσα Δεκεμβρίου, σε μία περίοδο που είχε προσδώσει σταθερότητα στην αμυντική γραμμή της Λεμεσιανής ομάδας. Θα είναι έτοιμος στην αρχή της προετοιμασίας και έδειξε πως είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Μετά τους Νταγοέστ και Φιλίποβιτς, η ΑΕΛ κρατά στο ρόστερ της ακόμη μία λύση στην άμυνα και αυτό ασφαλώς αποτελεί ευχάριστο γεγονός για τον προπονητή Χρίστο Χαραλάμπους ο οποίος ψάχνει μονάχα για έναν στην αμυντική γραμμή, προς αντικατάσταση του Τεϊσέιρα. Προτεραιότητα όμως αποτελεί η απόκτηση δεξιού ακραίου αμυντικού και επιθετικού.

Πάντως, παρά τις αντιξοότητες, στην ΑΕΛ βλέπουν να κινείται καλά ο προγραμματισμός και οι συζητήσεις για αναπροσαρμογές συμβολαίων με τους πλείστους ποδοσφαιριστές κύλησαν θετικά.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ