Πρόταση της Εστεγκλάλ στον Μοχαμάντι, θέλει να μείνει στην ΑΕΚ

Δημοσιεύθηκε 29.6.2023
Πρόταση της Εστεγκλάλ στον Μοχαμάντι, θέλει να μείνει στην ΑΕΚ

Σενάρια για πιθανή αποχώρηση του Μίλαντ Μοχαμάντι από την ΑΕΚ μετέφεραν προσφάτως δημοσιεύματα από το Ιράν, λέγοντας πως ο 30χρονος αριστερός μπακ ενδέχεται να… κοιτάξει και αλλού μιας και πλέον υπάρχει πληθώρα επιλογών στη θέση του.

Στα εν λόγω δημοσιεύματα, λοιπόν, γινόταν λόγος για ενδιαφέρον δύο ομάδων από την πατρίδα του για τον έμπειρο ακραίο αμυντικό με τις πληροφορίες του sportfm.gr να αναφέρουν πως μία εξ αυτών του έχει καταθέσει προσφάτως και πρόταση.

Συγκεκριμένα, η Εστεγκλάλ είναι ο σύλλογος από το Ιράν που ήρθε σε επαφή με τον Μοχαμάντι και τον εκπρόσωπό του, μεταφέροντας την πρόταση της ομάδας για ενδεχόμενη συνεργασία από τη νέα σεζόν. Θέλοντας να αναπληρώσουν με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ το κενό που θα αφήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Τζαφάρ Σαλμάνι, ο οποίος αγωνίστηκε στα 29 από τα 30 παιχνίδια της ομάδας στο πρωτάθλημα του Ιράν και έμεινε ελεύθερος.

Ο Μοχαμάντι ήταν η περίπτωση που είχαν ξεχωρίσει και βρισκόταν ψηλότερα από κάθε άλλη στη μεταγραφική λίστα της Εστεγκλάλ. Μάλιστα, η πρόταση ήταν πολύ καλή και σε παρόμοια χρήματα με αυτά που λαμβάνει στην Ένωση, δίνοντας του την ευκαιρία να επαναπατριστεί μετά από μια επταετία.

Πηγή: sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ