Στην κούρσα για τον Σοφιάν Άμραμπατ και η Μίλαν!

Δημοσιεύθηκε 26.6.2023
Στην κούρσα για τον Σοφιάν Άμραμπατ και η Μίλαν!
Μετά την αποχώρηση του Σάντρο Τονάλι για τη Νιούκαστλ, η Μίλαν αποφάσισε να μπει κι αυτή στην κούρσα για την απόκτηση του Σοφιάν Άμραμπατ από τη Φιορεντίνα!

Ένα από τα πιο περιζήτητα ονόμα στην ευρωπαϊκή αγορά είναι ο Σοφιάν Άμραμπατ!

O Mαροκινός χαφ έχει ανεβάσει πολύ τις μετοχές του, ειδικά μετά τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τις Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι μέχρι στιγμής οι βασικές διεκδικήτριες της υπογραφής του. Σε αυτές, πάντως, φαίνεται πως προστέθηκε κι άλλη μία.

Σύμφωνα με το «Tuttomercatoweb», η Μίλαν ενδιαφέρεται έντονα για τον Άμραμπατ και αναμένεται να κάνει κι αυτή την πρότασή της στον Μαροκινό ώστε να τον υπογράψει. Ο λόγος είναι η αποχώρηση του Σάντρο Τονάλι για τη Νιούκαστλ, η οποία άφησε ένα πολύ μεγάλο κενό στη μεσαία γραμμή των «ροσονέρι».

Οι οικονομικές αξιώσεις του προέδρου των «βιόλα», Ρόκο Κομίσο, ανέρχονται στα 30 εκατομμύρια ευρώ και μέχρι στιγμής δεν έχει κατατεθεί επίσημα κάποια πρόταση.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ