Δεν πάει στο Ίστμπουρν η Σάκκαρη

Δημοσιεύθηκε 25.6.2023
Δεν πάει στο Ίστμπουρν η Σάκκαρη

Την απόφαση να μην λάβει μέρος στο 500άρι τουρνουά του Ίστμπορν, αλλά να ξεκουραστεί και να πάει για το καλύτερο δυνατό στο Wimbledon, πήρε η Μαρία Σάκκαρη, παρότι αρχικά είχε δηλωθεί στην λίστα με τις συμμετέχουσες στη διοργάνωση.

H 27χρονη πρωταθλήτρια αποκλείστηκε χθες (24/06) από την Ντόνα Βέκιτς στους ημιτελικούς του Berlin Open, δίνοντας δύο ματς στη διάρκεια ενός 24ωρου. Η κούραση, λοιπόν, είναι ο βασικότερος παράγοντας, που την έκανε ν΄ αποσύρει τη συμμετοχή της από το τουρνουά που θα διεξαχθεί επί βρετανικού εδάφους.

Αφού πάρει τις απαραίτητες... ανάσες, η Σάκκαρη θα ξεκινήσει προπονήσεις στο All England Club, έτσι ώστε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το μεγάλο ραντεβού του τένις, που θ΄ ανοίξει την «αυλαία» του στις 3 Ιουλίου.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ