Έξι μήνες μετά συμφώνησαν ΑΠΟΕΛ και Τομανέ - Η συμφωνία των δυο πλευρών

Δημοσιεύθηκε 24.6.2023
Έξι μήνες μετά συμφώνησαν ΑΠΟΕΛ και Τομανέ - Η συμφωνία των δυο πλευρών

Βρέθηκαν πολύ κοντά τον περασμένο Ιανουάριο, όμως εν τέλει η μεταγραφή του Τομανέ στον ΑΠΟΕΛ έκλεισε με καθυστέρηση έξι μηνών, με τους γαλαζοκίτρινους να ανακοινώνουν τον Πορτογάλο.

Ο 31χρονος κεντρικός επιθετικός έβαλε υπόγραψε στην ομάδα της Λευκωσίας συμβόλαιο με διάρκεια 1+1 χρόνια.

Είναι η τέταρτη επίσημη μεταγραφή για τον ΑΠΟΕΛ, αφού ανακοινώθηκαν προηγουμένως οι Αμπντουλάχι Φαουάζ, Γουίλσον Εντουάρντο και Ανδρέας Καραμανώλης, ενώ είχε γνωστοποιηθεί στη γενική συνέλευση η συμφωνία με τον Φετφατζίδη.

Η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει για την καταρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή António Manuel Fernandes Mendes «Tomané». Η συμφωνία συνεργασίας είναι διάρκειας 1+1 χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 23/10/1992 και αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός.

Κατάγεται από την Πορτογαλία, χώρα από την οποία ξεκίνησε και την ποδοσφαιρική του καριέρα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα Γερμανίας, Ελλάδας, Σερβίας και Τουρκίας.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται μέσα στο επόμενο 48ωρο στην Κύπρο, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ξεκινήσει προπονήσεις.

Καλωσορίζουμε τον Tomané, στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να έχει υγεία και να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες, μαζί με τον κόσμο μας».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ