Με επιτυχίες συνέχισαν οι αθλητές μας στους Παγκόσμιους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Δημοσιεύθηκε 22.6.2023
Με επιτυχίες συνέχισαν οι αθλητές μας στους Παγκόσμιους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Με επιτυχίες συνεχίστηκε και η χθεσινή μέρα στους Παγκόσμιους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Βερολίνο.

Οι αθλητές/τριες μας κατάφεραν να πανηγυρίσουν επιτυχίες σε διάφορα αθλήματα δείχνοντας το σθένος και τη θέλησή τους.

Συγκεκριμένα, στον Στίβο ο Κυριάκος Ιωάννου πήρε το Χρυσό στο Mini Ακόντιο, ενώ η Γεωργία Αυγουστή τερμάτισε στην 5η θέση στο ίδιο αγώνισμα.

Στην κολύμβηση, ο αθλητής Δημήτρης Γιαννή, μετά από μια εξαιρετική προσπάθεια κέρδισε το Χρυσό μετάλλιο στα 100μ πρόσθιο.

Στο Bowling η Μυρούλα Νάπολη και ο Βασίλης Χριστοδούλου τερμάτισαν στην 7η θέση, στο διπλό μεικτό.

Τέλος, στην Ποδηλασία η Στέλλα Παπαβασιλείου κέρδισε το Αργυρό μετάλλιο στα 2Κ ατομικής χρονομέτρησης και ο Γιώργος Παύλου, στο ίδιο αγώνισμα, κέρδισε το Χάλκινο μετάλλιο.

Συνέχεια σήμερα με τελικούς στην ποδηλασία, το Bocce, την κολύμβηση, στον Στίβο, στο Bowling και στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ