Εκτός... παζλ οι Τεϊσέιρα και Νταβόρ

Δημοσιεύθηκε 22.6.2023
Εκτός... παζλ οι Τεϊσέιρα και Νταβόρ

Η... είδηση που βγήκε διά στόματος Πλουτή Αβραάμ σε χθεσινές ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις, είναι ότι στους Νταβόρ Ζντραφκόβσκι και Αντρέ Τεϊσέιρα δεν έγινε πρόταση για ανανέωση. Tα συμβόλαια τους έχουν ολοκληρωθεί και ουσιαστικά αποτελούν παρελθόν, δύο εκ των αρχηγών της ομάδας. Προφανώς είναι τέτοια τα συμβόλαιά τους που δεν επιτρέπουν στη νέα διοίκηση να κάνει οποιαδήποτε κουβέντα, παρά το γεγονός ότι είναι ποδοσφαιριστές με πλούσια προσφορά στη λεμεσιανή ομάδα και με ποιότητα. Όμως, από την άλλη είναι μετρημένα τα κουκιά της και εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά, δεν θα είναι κομμάτια του παζλ της νέας χρονιάς.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα αποδεχθούν και άλλοι παίκτες μείωση, όπως έπραξαν οι Μακρής, Ολιβέιρα, Νταγοέστ, Μεντόγεβιτς, Παπαφώτης και Τσέρνιχ. Μέχρι το τέλος του μήνα θα γίνουν τέσσερις με πέντε κινήσεις ώστε να αρχίσει η προετοιμασία στις 3 Ιουλίου με όσο διαμορφωμένο γίνεται το ρόστερ.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας των γαλαζοκιτρίνων ξεκαθάρισε πως δεν έχει γίνει πρόταση σε οποιονδήποτε Κύπριο ποδοσφαιριστή, με αφορμή τις πρόσφατες φήμες για Γουίλερ και Αντωνιάδη και προηγουμένως τα σενάρια για Μηνά Αντωνίου και Στέφανο Χαραλάμπους.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ