Υπέγραψε και ανακοινώνεται από την Μπαρτσελόνα ο Γκιντογκάν!

Δημοσιεύθηκε 21.6.2023
Υπέγραψε και ανακοινώνεται από την Μπαρτσελόνα ο Γκιντογκάν!
Οριστικά παίκτης Μπαρτσελόνα ο Ιλκάι Γκιντιγκάν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι!

Οριστικά παίκτης της Μπαρτσελόνα ο Ιλκάι Γκιντιγκάν!

Όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Γερμανός μεσοεπιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών (με οψιόν επέκτασης για μία ακόμα σεζόν) με τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι έλαβαν το «πράσινο φως» από τη La Liga έτσι ώστε να μπορέσουν να ολοκληρώσουν την απόκτησή του!

Έτσι, ο Γκιντογκάν γυρίζει σελίδα στην καριέρα του μετά από μια μαγική σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία πραγματοποίησε 51 εμφανίσεις με 11 γκολ και 7 ασίστ, ενώ πανηγύρισε και το ιστορικό treble, φτάνοντας στην κορυφή της Premier League, του Champions League και το FA Cup!

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ