Παίρνει Ντι Μαρία η Μπενφίκα

Δημοσιεύθηκε 21.6.2023
Παίρνει Ντι Μαρία η Μπενφίκα

Μία ανάσα από Ντι Μαρία η Μπενφίκα.

Έτοιμοι να κάνουν δικό τους τον Αργεντινό άσο, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα τους στο παρελθόν, είναι οι «αετοί» της Λισαβόνας, όπως αναφέρει ο Φαμπρίσιο Ρομάνο.

Ο 35χρονος άσος δύσκολα θα συνεχίσει στη Γιουβέντους, όπως έχει φανεί εδώ και αρκετό καιρό και η Μπενφίκα βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην απόκτησή του. Αφού απομένουν πλέον μόνο κάποιες λεπτομέρειες ώστε να υπογράψει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2024 ο πρώην άσος των Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ντι Μαρία ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Ροσάριο Σεντράλ (2005-07), αλλά έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω της Μπενφίκα (2007-10), με την οποία έκανε 121 συμμετοχές με 15 γκολ και 28 ασίστ, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα (2009-10) και δύο Λιγκ Καπ (2008-09, 2009-10). Την περασμένη σεζόν ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είχε 40 συμμετοχές, 8 γκολ και 7 ασίστ με τη «Γιούβε».

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ