Ανησυχία... αλλά και φήμες

Δημοσιεύθηκε 20.6.2023
Ανησυχία... αλλά και φήμες

Σε πολύ ψηλά επίπεδα βρίσκεται η αγωνία των φίλων της Ομόνοιας αναφορικά με το διοικητικό. Είναι τόσο σημαντικό για το τριφύλλι να κλείσει θετικά το ζήτημα που ακόμη κι η μεταγραφολογία κι η αυριανή (21/6) κλήρωση του Conference League περνούν σε δεύτερη μοίρα...

Μετά το ναυάγιο που είχε προκύψει μεταξύ σωματείου και Παπασταύρου και το οποίο αναστάτωσε πολύ τον κόσμο (ειδικά από τη στιγμή που είχε προηγηθεί η ενημέρωση για... συμφωνία), χαμογέλασαν κάπως οι Ομονοιάτες όταν έμαθαν πως το σωματείο, μετά τα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος, τού κατέθεσε νέα πρόταση, καθώς φαινόταν το θέμα να οδεύει εντέλει προς αίσιο τέλος.

Ωστόσο, η καθυστέρηση που παρατηρείται, αγχώνει σε μεγάλο βαθμό τον κόσμο της Ομόνοιας, προκαλεί ανησυχία, ενώ την ίδια ώρα επιτρέπει να κυκλοφορούν διάφορες φήμες περί νέου ναυαγίου.

Ο κόσμος της Ομόνοιας εύχεται όταν επιτέλους προκύψει ενημέρωση, να περιλαμβάνει χαρμόσυνα νέα και όχι εξέλιξη που θα πάρει πίσω την ομάδα...

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ