Καθάρισε το Σαν Μαρίνο η Φινλανδία - «Λύγισε» τη Μάλτα η Ουκρανία

Δημοσιεύθηκε 19.6.2023
Καθάρισε το Σαν Μαρίνο η Φινλανδία - «Λύγισε» τη Μάλτα η Ουκρανία
Εύκολο έργο είχε κόντρα στο Σαν Μαρίνο η Φινλανδία (6-0), με τον Άλχο να έχει ασίστ. Δύσκολες νίκες για Ουκρανία (1-0 τη Μάλτα) και Αρμενία (2-1 τη Λετονία).

Έχοντας πολύ εύκολο έργο, η Φινλανδία επικράτησε 6-0 του Σαν Μαρίνο, με τον Άλχο του Βόλου να έχει ασίστ για το έκτο γκολ της ομάδας του και στη συνέχεια να αποχωρεί. Δυσκολεύτηκε, αλλά επιβλήθηκε της Μάλτας (1-0) η Ουκρανία, ενώ η Αρμενία νίκησε στην έδρα της τη Λετονία (2-1).

Οι Σκανδιναβοί είχαν πολύ εύκολο έργο κόντρα στο Σαν Μαρίνο στο Ελσίνκι και παρέμειναν στην πρώτη θέση του ομίλου τους ανεβαίνοντας στους 9 βαθμούς. Ο Καμαρά άνοιξε το σκορ στο 16’, με τον Κάλμαν να κάνει το 2-0 στο 39’. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος ανέλαβε ρόλο ο Χάκανς, ο οποίος πραγματοποίησε χατ-τρικ από το 65’ έως το 74’, κάνοντας το 5-0. Στο 76’, ο Άλχο του μοίρασε στον Πούκι για το 6-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Η Ουκρανία δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στη Μάλτα, αλλά εν τέλει κατάφερε να πάρει τη νίκη, ανεβαίνοντας στους 6 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο -3 από την πρωτοπόρο Αγγλία. Ο Γιαρμολένκο αστόχησε από την άσπρη βούλα στο 52’, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Τσιγκάνκοφ στο 72’, και πάλι από εκτέλεση πέναλτι. Να σημειωθεί πως η αναμέτρηση διεξήχθη στην Τρνάβα της Σλοβακίας, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία.

Μετά την εντυπωσιακή νίκη τους στο Κάρντιφ επί της Ουαλίας (2-4), οι Αρμένιοι πήραν ακόμη ένα τρίποντο κόντρα στους αξιόμαχους Λετονούς, πιάνοντας την Τουρκία στην πρώτη θέση του ομίλου με 6 βαθμούς. Ο Τικνιζιάν έκανε το 1-0 στο 35’, το οποίο ήταν και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα. Ο Μκρτσιάν με αυτογκόλ στο 67’ έβαλε σε μπελάδες την ομάδα του. Ωστόσο, στο 90’+1’, ο Μπαρσεγκιάν ήταν εύστοχος σε εκτέλεση πέναλτι, δίνοντας μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του (2-1).

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ