Πιο πιθανός ο Αρχάγγελος απ΄ το Δασάκι

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 18.6.2023
Πιο πιθανός ο Αρχάγγελος απ΄ το Δασάκι

Πιο πολύ παίζει να συνεχίσει Αρχάγγελο παρά να επιστρέψει στο Δασάκι ο Μάριος Ηλία. Όμως, όσο το θέμα είναι ανοικτό τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Ο διεθνής επιθετικός έχει υποχρεώσεις με την εθνική και σύντομα αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του και να γίνει η γνωστή η ομάδα της οποίας τη φανέλα θα φοράει τη νέα χρονιά.

Στα τρία θέλω των τριών εμπλεκομένων πλευρών παίζεται η επιστροφή του Μάριου Ηλία στο Δασάκι ή η παραμονή του στον Αρχάγγελο. Καταρχάς ο διεθνής επιθετικός αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του Εθνικού, οπότε σημαντικό ρόλο θα παίξουν πρώτα οι οικονομικές απαιτήσεις του προέδρου της ομάδας της Άχνας Κίκη Φιλίππου.

Έπειτα είναι τα «θέλω» του ΑΠΟΕΛ ο οποίος θέλει να επανεντάξει τον παίκτη στο ρόστερ του ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο κόσμος των γαλαζοκιτρίνων επιθυμεί την παραμονή του παίκτη στον Αρχάγγελο.

Τα δεδομένα ζυγίζει βεβαίως και ο ίδιος ο Ηλία, ο οποίος αφενός θέλει να παίξει στο ψηλότερο επίπεδο κι αφετέρου γνωρίζει πως στον Εθνικό θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ