«Καμπάνα» 25 αγώνων στον Μοράντ από το ΝΒΑ!

Δημοσιεύθηκε 16.6.2023
«Καμπάνα» 25 αγώνων στον Μοράντ από το ΝΒΑ!
Με ποινή αποκλεισμού 25 αγώνων τιμώρησε το ΝΒΑ τον σταρ των Γκρίζλις, Τζα Μοράντ.

Την εξωγηπεδική συμπεριφορά του θα «πληρώσει» ο Τζα Μοράντ.

Το ΝΒΑ πήρε τα… μέτρα του για το δεύτερο σοβαρό περιστατικό με τον σταρ των Γκρίζλις, ο οποίος εμφανίστηκε σε βίντεο να κρατά ένα όπλο, με αποτέλεσμα να του επιβάλει και μία σχετική τιμωρία.

Συγκεκριμένα, η λίγκα επέβαλε στον γκαρντ της ομάδας του Μέμφις ποινή αποκλεισμού 25 αγώνων.

Παράλληλα, ο 23χρονος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε καμία δραστηριότητα με τις «αρκούδες» όσο κρατάει η τιμωρία του, ενώ θα πρέπει να δείξει συμμόρφωση στη συμπεριφορά του, ώστε να επιστρέψει στη δράση.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ