Αργυρίδης: «Δεν είναι ένας ο όρος της διαφωνίας»

Δημοσιεύθηκε 13.6.2023
Αργυρίδης: «Δεν είναι ένας ο όρος της διαφωνίας»

Τον 15η συνδυασμό, με τον οποίο θα ζητήσει από τα μέλη της Ομόνοιας για να τον ψηφίσουν στην αυριανή (14/06) εκλογική συνέλευση παρουσίασε ο Μάριος Αργυρίδης. Ο νυν πρόεδρος του σωματείου, όπως ήταν λογικό αναφέρθηκε και στην εξέλιξη που έχει να κάνει με το... ναυάγιο στη συμφωνία διαχείρισης ανάμεσα σε σωματείο και την εταιρεία.

Όπως είπε, σκοπός είναι να βρεθεί λύση και για αυτή θα προσπαθήσουν ξανά.

«Υπήρχε μνημόνιο συναντίληψης, δεν υπήρχε ολοκληρωμένη συμφωνία. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση. Αν προκύψει συμφωνία θα γίνει έκτακτη Γενική Συνέλευση για να πάει προς έγκριση» είπε αρχικά ενώ ερωτηθείς σε ποιον όρο υπήρξε διαφωνία επισήμανε: «Δεν είναι ένας ο όρος της διαφωνίας. Όμως δεν έχει σημασία αν είναι ένας ή περισσότεροι. Να μην υπάρχει καθόλου συμφωνία είναι το πρόβλημα. Συνεχίζουμε με την υφιστάμενη συμφωνία που έφερε στην ομάδα τίτλους και συμμετοχή στους ομίλους».

Έριξε το… μπαλάκι στην εταιρεία για το λεκτικό της ανακοίνωσης που αναφέρει πως το ποδοσφαιρικό τμήμα θα συνεχίσει να λειτουργεί με κάποιες σημαντικές αλλαγές στη διευθυντική ομάδα. «Αυτό θα πρέπει να το απαντήσει η Εταιρεία». σχολίασε.

Όσον αφορά τον 15μελή συνδυασμό, υπό τον Μάριο Αργυρίδη, αυτός απαρτίζεται από τους:

Αργυρού Γιάννα

Βασιλείου Κώστας

Ευστρατίου Σωκράτης

Ζυμαράς Αντώνης

Κούκος Νάσος

Κουντουρής Χριστόδουλος

Μιχαηλίδης Νίκος

Παντελή Ηρακλής

Πουμπουρής Πόλυς

Φιλοθέου Νικόλας

Χαρίτου Ανδρέας

Χρίστου Λάμπρος

Χριστοφή Κωνσταντίνος

Χριστοφόρου Χριστόφορος

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ