Ντύνεται στα κιτρινοπράσινα ο Φακούντο Σάντσεθ

Δημοσιεύθηκε 31.5.2023
Ντύνεται στα κιτρινοπράσινα ο Φακούντο Σάντσεθ

Έτοιμη να ολοκληρώσει την πρώτη της μεταγραφή είναι η ΑΕΚ καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα της Λάρνακας βρίσκεται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Φακούντο Σάντσεθ.

Πρόκειται για 33χρονο δεξιό οπισθοφύλακα ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Βενεζουελάνου Ρομπέρτο Ροσάλες, ο οποίος αποχώρησε από τους κιτρινοπράσινους.

O Σάντσεθ θα κατηφορίσει στην «ΑΕΚ Αρένα» μετά από μία τριετία στο τριφύλλι, τη φανέλα του οποίου φόρεσε σε 65 αγώνες, μετρώντας δύο γκολ κι ισάριθμες ασίστ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο έμπειρος ακραίος μπακ έπαιξε σε 17 αγώνες. Ο Παναθηναϊκός ήταν η πρώτη του ομάδα στην Ευρώπη καθώς προηγουμένως έπαιξε μόνο σε ομάδες της πατρίδας του (Κολόν, Ντεφένσα, Τίγκρε, Εστουδιάντες).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ