Ομόνοια: Short list τριών χωρίς Πετσαϊουόλι - Τι είπε ο Γρηγόρη για Τ.Δ.

Δημοσιεύθηκε 29.5.2023
Ομόνοια: Short list τριών χωρίς Πετσαϊουόλι - Τι είπε ο Γρηγόρη για Τ.Δ.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Goal n' Roll» της Cytavision είναι το βράδυ της Δευτέρας (29/5) ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομόνοιας Δημήτρης Γρηγόρη, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα τεχνικού διευθυντή.

Συγκεκριμένα είπε...

«Δεν πάρθηκαν αποφάσεις για το ρόστερ. Το συζητάμε με το τεχνικό επιτελείο. Συζητούμε και για να φέρουμε τον τεχνικό διευθυντή, έχουμε short list με τρία άτομα.

Όχι δεν ισχύει τώρα το όνομα που είχε γραφτεί (σ.σ. Μάρκο Πετσαϊουόλι). Ο άνθρωπος έχει δουλειά, δουλεύει ακόμη εκεί, δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Όχι, αυτή τη στιγμή δεν είναι στη λίστα. Είναι τρεις επιλογές που τις βλέπουμε εδώ και καιρό, περιμέναμε το τέλος της σεζόν και θα πάρουμε την απόφαση. Είμαστε κοντά. Συζητάμε και με τους τρεις, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αλλά σίγουρα ένας από τους τρεις θα είναι ο επόμενος τεχνικός διευθυντής.

Για χρονοδιάγραμμα δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, εξαρτάται και από τις υποχρεώσεις αυτού που θα έρθει. Αλλά αν όλα πάνε καλά, εντός του Ιούνη.

Τα καθήκοντα θα είναι αυτά που έχει κάθε τεχνικός διευθυντής και να ακολουθεί τη φιλοσοφία της ομάδας. Υπεύθυνος για ποιοι παίκτες θα έρθουν ποιοι θα φύγουν, σε συνεργασία με τους συνεργάτες του και τον προπονητή. Και να φέρνει παίκτες που ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ