Ώρα να δείξει γιατί φύλαγε δυνάμεις

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗ Δημοσιεύθηκε 22.5.2023
Ώρα να δείξει γιατί φύλαγε δυνάμεις

Πλέον στην ΑΕΛ η σκέψη είναι αποκλειστικά και μόνο στον τελικό κυπέλλου. Οι «λέοντες» αντιμετωπίζουν την Ομόνοια την Τετάρτη (19:00), με στόχο την κατάκτησή του και την έξοδο στην Ευρώπη μετά από έναν χρόνο απουσία.

Άπαντες στο στρατόπεδο των γαλαζοκιτρίνων ξέρουν τη σημαντικότητα του αγώνα και τι μπορεί να προσφέρει μια πιθανή νίκη. Η ΑΕΛ θα πάρει οικονομική «ανάσα» ελπίζοντας ότι την επόμενη σεζόν θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Ο Χρίστος Χαραλάμπους προφύλαξε αρκετούς ποδοσφαιριστές στον αγώνα με την Ένωση, ενώ γενικότερα τις τελευταίες εβδομάδες η ομάδα της Λεμεσού πρόσεχε αρκετά για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών ενόψει του μεγάλου ραντεβού.

Ο Κύπριος τεχνικός θα έχει δύο σίγουρες απουσίες, με τους Κατσανίκλιτς και Νεοφύτου να παραμένουν εκτός. Στα θετικά, το γεγονός πως οι Μιραλάς, Χάσα και Τσιμπόλα πήραν χρόνο συμμετοχής το Σάββατο ενώ υπάρχουν χαμόγελα και για την κατάσταση του Μπεραχίνο, αφού ο έμπειρος φορ ανεβάζει στροφές.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ