Αντετοκούνμπο: «Ευχαριστώ για την αγάπη-Ώρα να γίνω καλύτερος»

Δημοσιεύθηκε 18.5.2023
Αντετοκούνμπο: «Ευχαριστώ για την αγάπη-Ώρα να γίνω καλύτερος»
Το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τη σεζόν που τελείωσε και αυτή που έρχεται.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δηλώνει ευγνώμων για τα όσα έζησε την πρώτη δεκαετία της καριέρας του στο ΝΒΑ. Ο 28χρονος σούπερ σταρ υπόσχεται να γίνει ακόμη καλύτερος για την ενδέκατη σεζόν του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

«Ευλογημένος που ολοκλήρωσα την δέκατη σεζόν μου στο ΝΒΑ. Στους φίλους των Μπακς και σε όλους τους φιλάθλους στον κόσμο, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξη. Είναι ώρα να γίνω καλύτερος και να προετοιμαστώ για την ενδέκατη σεζόν μου. Τα λέμε σύντομα», αναφέρει σε μήνυμά του στο Instagram.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ