O Kακουλλής το έκανε ξανά!

Δημοσιεύθηκε 9.5.2023
O Kακουλλής το έκανε ξανά!

Ο Κακουλλής σκόραρε ξανά σε βάρος του Απόλλωνα στην τρέχουσα σεζόν, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, με την Ομόνοια να ποστάρει τα δύο γκολ.

Τότε, στις 22 Δεκεμβρίου ο Κύπριος επιθετικός είχε σκοράρει στη νίκη 2-0 της ομάδας του κόντρα στους γαλάζιους, όμως το γκολ του στο πρόσφατο παιχνίδι το γκολ του δεν είχε βαθμολογικό αντίκρισμα, καθώς ο Απόλλωνας με δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο γύρισε το σκορ (2-1).

Αμφότερα τα γκολ επιτεύχθηκαν στο ΓΣΠ.

Δείτε την ανάρτηση με τα δυο γκολ:

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ