«Ξέμεινε» από ακραίους ο Όλτρα ενόψει ΑΠΟΕΛ

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 9.5.2023
«Ξέμεινε» από ακραίους ο Όλτρα ενόψει ΑΠΟΕΛ

Ξέμεινε από ακραία μπακ η ΑΕΚ ενόψει του κρίσιμου κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Ο Νικόλας Εγγλέζου έχει προ πολλού τεθεί εκτός πλάνων λόγω εγχείρησης στην οποία υποβλήθηκε και δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν, ο Άνχελ Γκαρσία αποβλήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη, ενώ ο Ρομπέρτο Ροσάλες έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου και στις επόμενες προπονήσεις θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Εφόσον ο 34χρονος Βενεζουελάνος μπακ δεν προλάβει το παιχνίδι με τους γαλαζοκίτρινους, τότε ο Χοσέ Λουίς Όλτρα θα υποχρεωθεί να προχωρήσει σε αλχημείες όσον αφορά την κάλυψη των δύο άκρων στην άμυνα της ομάδας του, αφού ο μόνος διαθέσιμος καθαρόαιμος ακραίος μπακ θα είναι ο 22χρονος Ίσμαελ Κάσας. Σε περίπτωση, όμως, που ο Ροσάλες δεν έχει κάτι σοβαρό, τότε το πιο πιθανό σενάριο είναι να αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής και ο Κάσας στο δεξί. Να σημειωθεί ότι στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ θα απουσιάσει και πάλι ο Όμρι Άλτμαν.

Η ΑΕΚ καλείται να «κτίσει» πάνω στην πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον Άρη, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, η οποία θεωρείται η καλύτερή της στη διαδικασία των πλέι οφ. Η ομάδα της Λάρνακας, η οποία μέχρι στιγμής μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια στα πλέι οφ, θα κυνηγήσει το πρώτο της διπλό στη β' φάση του πρωταθλήματος, προκειμένου να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου και παράλληλα να κάνει αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση, τουλάχιστον, ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η εμφάνιση με τον Άρη έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα στον κόσμο της ΑΕΚ, που αισιοδοξεί ότι η ομάδα σιγά – σιγά θα επανεύρει τον παλιό καλό της εαυτό, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις όποιες πιθανότητες έχει για τον τίτλο ή τον μίνιμουμ στόχο της εξόδου στην Ευρώπη.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ