Παραιτήσεις στο δ.σ. του Ολυμπιακού και έκτακτη γενική συνέλευση

Δημοσιεύθηκε 3.5.2023
Παραιτήσεις στο δ.σ. του Ολυμπιακού και έκτακτη γενική συνέλευση

Έκτακτη γενική συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Μαΐου, έχει συγκαλέσει ο Ολυμπιακός, με αφορμή την παραίτηση μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Στη συνέλευση θα γίνει ο απολογισμός του απερχόμενου δ.σ. και θα ακολουθήσει η εκλογή του νέου.

Θυμίζουμε πως πέραν από τη διοίκηση Αλέξη Μαυρομμάτη αποχωρεί και ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος Χριστόφορος Τορναρίτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Το Σωματείο Ολυμπιακός Λευκωσίας ενημερώνει τα μέλη του ότι την Τετάρτη 31/05/23 στις 19:31 έχει προγραμματιστεί η σύγκλιση έκτακτης εκλογικής συνέλευσης στο Οίκημα του Σωματείου, με αφορμή την παραίτηση μελών του Δ.Σ.

Στην συνέλευση θα γίνει απολογισμός των πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ και θα ακολουθήσει εκλογή νέου Δ.Σ.

Υποψηφιότητες θα πρέπει να υποβληθούν 10 ημέρες πριν την Γενική Συνέλευση με ένα απο τους ακόλουθους τρόπους:

1) Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο olympiakosnicosia@olympiakos.com.cy

2) Με φαξ στο 00357 22344090

3) Δια χειρός στα γραφεία του Σωματείου, Λεωφόρος Αθηνάς 6α, 1016, Λευκωσία

Δικαίωμα ψήφου στην Γενική Συνέλευση, έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως νέα μέλη του Σωματείου, μπορούν να το πραγματοποιήσουν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας κάνοντας κλικ εδώ

Σημειώνεται ότι συνεργείο εγγραφής / ανανέωσης μελών θα υπάρχει στο Σωματείο, 30 λεπτά πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ