«Έγκλημα» ΚΟΠ και σωματείων

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 23.4.2023
«Έγκλημα» ΚΟΠ και σωματείων

Το φετινό πλάνο του πρωταθλήματος αποτελεί ένα «έγκλημα» για το ποδόσφαιρo μας. Και βέβαια, αναφερόμαστε στον β΄ όμιλο των οκτώ ομάδων, από τις οποίες οι τρεις υποβιβάζονται στη Β΄ Κατηγορία. Εδώ και δύο αγωνιστικές οι ομάδες άρχισαν να αδιαφορούν, ενώ οι αγωνιστικές από εδώ και πέρα θα προκαλούν γέλιο και χίλιες υποψίες για κάποια παράξενα αποτελέσματα. Κι ας μην μου πουν μερικοί ότι σε όλες τις χώρες υπάρχουν αδιάφορες ομάδες. Όπως και να το κάνουμε, άλλο οι «άλλες χώρες» και άλλο η Κύπρος!

Η ΚΟΠ, και κατ΄ επέκταση τα σωματεία, αποφάσισαν να πάνε στις 14 ομάδες με πλέι οφ των 6 και των 8 ομάδων. Ίσως να μην υπολόγισαν τα προβλήματα που θα προέκυπταν στο τέλος με τους λεγόμενους αδιάφορους. Εκτός βέβαια κι αν τα υπολόγισαν και σκόπιμα προχώρησαν στην εφαρμογή αυτού του σχεδίου για να κάνουν κάποιοι τα δικά τους για άλλους λόγους που όλοι γνωρίζουμε αλλά δεν μπορούμε να αποδείξουμε.

Κύριοι της ΚΟΠ, αγαπητοί παράγοντες των ομάδων, Κύπριοι και ξένοι, οφείλετε να προστατέψετε το ποδόσφαιρο και να μην το οδηγείτε σε επικίνδυνες καταστάσεις, όπως η φετινή. Δεν θα σας πω εγώ τι πρέπει να κάνετε για να αλλάξετε την κατάσταση. Πρέπει όμως να το αλλάξετε γιατί θα έρθουν πολύ χειρότερα και τότε, ναι, θα μιλούμε για πραγματικό έγκλημα για το οποίο θα πρέπει να λογοδοτήσετε προς τις αρχές καθώς θα είστε όλοι συνένοχοι…

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ