Χαραλάμπους: «Δυστυχώς δεν προσέχουμε τους Κύπριους - Όλη η προσοχή στην Τετάρτη»

Δημοσιεύθηκε 22.4.2023
Χαραλάμπους: «Δυστυχώς δεν προσέχουμε τους Κύπριους - Όλη η προσοχή στην Τετάρτη»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ Χρίστος Χαραλάμπους μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με τη Δόξα στην Περιστερώνα.

Για το παιχνίδι: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί παρόλο που κάναμε πολλές αλλαγές και έπαιξαν πολλοί νεαροί, καταφέραμε για δεύτερο σερί παιχνίδι να κρατήσουμε το μηδέν. Ασφαλώς το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης, στον μεγάλο ημιτελικό, δεν θέλω να πω τίποτα άλλο για το παιχνίδι, όλη μας η προσοχή είναι στην Τετάρτη και στον πολύ σημαντικό αγώνα που έχουμε».

Για το αν οι νεαροί που έπαιξαν έχουν μέλλον και μπορούν να παίξουν του χρόνου στην ομάδα: «Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο οι Κύπριοι, δυστυχώς δεν τους προσέχουμε γενικά σαν κυπριακό ποδόσφαιρο. Αν προσεχθούν κι είναι στη φιλοσοφία της ομοσπονδίας και των ομάδων να βγουν Κύπριοι ποδοσφαιριστές, ταλέντο υπάρχει και θα βγουν. Αν κάθε ομάδα έχει 20 ξένους οι περισσότεροι ακριβοπληρωμένοι, τότε δεν θα έρθει ποτέ η σειρά τους, είναι δύσκολο. Πρέπει να τους εμπιστευτούμε περισσότερο, υπάρχει ταλέντο. Σίγουρα δεν μπορούν να παίξουν όλοι οι Κύπριοι που είναι στα ρόστερ στην πρώτη κατηγορία, όμως αρκετοί εξ αυτών που ταλέντο κι αξίζουν να παίξουν αν συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο θα χαθούν».

Για το άγχος ενόψει του ημιτελικού: «Το άγχος είναι στα όρια του φυσιολογικού, είναι ένας ημιτελικός, αλίμoνο να μην υπάρχει ενθουσιασμός να παίξεις έναν τελικό που μπορεί να πάρεις τρόπαιο και να παίξεις στην Ευρώπη».

Για τα αγωνιστικά ενόψει ημιτελικού: «Για Τζάλμα και Τσιμπόλα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Οι υπόλοιποι που έπαιξαν στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν έπαιξαν σήμερα ήταν για λόγους ξεκούρασης».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ