Βανά: «Δεν αποδεχόμαστε την ξαφνική απόφαση της ΚΟΠ»

Δημοσιεύθηκε 20.4.2023
Βανά: «Δεν αποδεχόμαστε την ξαφνική απόφαση της ΚΟΠ»

Αντέδρασε και ο Βανά Άλβες για την απόφαση της ΚΟΠ να ορίσει τον τελικό κυπέλλου στις 3 Ιουνίου.

Παρότι ο Άρης βρίσκεται εκτός κυπέλλου, ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της ομάδας της Λεμεσού αναφέρει με ανάρτησή του πως δεν δέχονται την ξαφνική απόφαση της ομοσπονδίας και ζητά σεβασμό για το παιχνίδι, τους αθλητές και τους φιλάθλους.

Η ανάρτηση του Βανά:

«Καλούμε την ΚΟΠ να αλλάξει την ημερομηνία του Τελικού Κυπέλλου! Δεν αποδεχόμαστε την ξαφνική απόφαση της Ομοσπονδίας η οποία όρισε ημερομηνία μετά το τέλος της σεζόν. Θα θέλαμε επίσης η σεζόν να τελειώσει στην ώρα της για να έχουμε διακοπές (κάποιοι παίκτες πάνε στις εθνικές τους ομάδες και οι παίκτες των ομάδων που θα παίξουν στην Ευρώπη χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστούν και να περάσουν χρόνο με τις οικογένειές τους) όπως στα περισσότερα πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο. Ζητάμε σεβασμό για το παιχνίδι, τους αθλητές και τους φιλάθλους!»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ