Με ανατροπή στη Βρέμη ονειρεύεται Champions League η Φράιμπουργκ

Δημοσιεύθηκε 16.4.2023
Με ανατροπή στη Βρέμη ονειρεύεται Champions League η Φράιμπουργκ
Η Φράιμπουργκ λύγισε 2-1 με ανατροπή τη Βέρντερ μέσα στη Βρέμη και συνεχίζει να κυνηγά την έξοδο στο Champions League.

Επιστροφή στις νίκες για τη Φράιμπουργκ, η οποία λύγισε 2-1 με ανατροπή τη Βέρντερ Βρέμης και πλησίασε στο -1 από την πρώτη τετράδα.

Παρά το προβάδισμα των γηπεδούχων με γκολ του Φίλιπ στο 46΄, η Φράιμπουργκ κατάφερε να ανατρέψει το σκορ μέσα σε τέσσερα λεπτά.

Αρχικά ο Σάλαϊ στο 67΄έγραψε το 1-1, προτού ο Χόλερ διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα που διατήρησε τους φιλοξενούμενους σε απόσταση βολής από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ